CCTV Nordic – Årets Genetec partner i Norden

Netop hjemvendt fra Athen efter nogle fantastiske dage i selskab med Genetec. Udover at vi blev kåret som Årets partner i Norden – kommer vi retur med en masse spændende nyheder som cementere Genetec’s globale førerposition.

Udover at Genetec er en vanvittig fed video / adgangskontrol platform – er det hele mindsettet bagved som for alvor giver værdi. Fuld IOT integration, guidet alarm håndtering og meget mere.

Og vel at mærke i ‘en og samme brugerflade. Det giver en lang række fordele som bruger af systemet. Når situationen spidser til, kan alle processer håndteres fra samme brugerflade – og brugerne guides til at følge de korrekte procedurer.

En ekstra gevinst er at det kun er én software der skal vedligeholdes i nogle stadigt mere krævende IT miljøer – og ikke mindst er Genetec branchens førende mht. cybersecurity. Se mere her

Hvis du vil vide mere eller generelt er nysgerrig på Genetec’s video/adgangskontol/sikkerheds platform. Så giv lyd☎️ Vi står klar i vores demorum i Malmø og Kolding.

Item added to cart.
0 items - kr. 0,00