CCTV Nordic styrker sit nordiske fokus med ny erfaren salgsdirektør

CCTV Nordic styrker sit nordiske fokus med ny erfaren salgsdirektør

Vlada Durdanovic skal sikre stærke overvågningsløsninger til virksomhedens nordiske kunder.

Vlada bringer stor erfaring fra sikkerhedsbranchen og har været ansvarlig for både Pelco og IndigoVision i Norden og Baltikum. Han startede sin karriere i 1990 og med 28 år i branchen tilfører Vlada stor ekspertise til virksomheden.

– Jeg er utroligt glad for at kunne byde Vlada velkommen til CCTV Nordic. Vlada har netop de kompetencer og den erfaring, vi har brug for for at kunne styrke vores strategi om at tilbyde kvalitetsløsninger og sparring til hele det nordiske marked. En af de kompetencer vi i høj grad kommer til at trække på, er hans dybe kendskab til store og komplekse projekter for virksomheder med kritisk infrastruktur, siger Jesper Dybdahl, ejer af CCTV Nordic og fortsætter:

– Det kræver stor erfaring og en innovativ tankegang at være en stærk sparringspartner for vores professionelle kunder i dag. Det handler i høj grad om at holde sig ajour med ny teknologi, men også om kontinuerligt at kunne tilbyde kvalificeret rådgivning – og sikre vores kunder den bedst tænkelige løsning til den bedst mulige pris. Med sin ekspertise skal Vlada være med til at fastholde og udvikle de løsninger og den rådgivning, vi går til markedet med.

“Det er godt at være landet hos CCTV Nordic, og jeg er allerede i fuld gang med at lære virksomheden at kende. Jeg ser store muligheder i det nye samarbejde og glæder mig til at møde både kunder og samarbejdspartnere, hvoraf jeg allerede kender de fleste ganske godt, tilføjer Vlada Durdanovic.

Vi glæder os til at tale med både systemintegratorer og virksomheder
CCTV Nordic arbejder med avancerede kameraløsninger til professionelle virksomheder i Danmark og udlandet.
Vi samarbejder med markedets mest kompetente systemintegratorer, der står for installationen hos slutkunden, og vi fungerer som både leverandør og sparringspartner for installatørerne. Tag meget gerne fat i os på:

Jesper Dybdahl
M: +45 42528184
E: jd@cctvnordic.com

Vlada Durdanovic
M: +46 706 106364
E: vd@cctvnordic.com

Luk menu
×
×

Kurv