Genetec – komplet sikkerhedsplatform hvor alt er samlet i ÉN brugerflade.

Genetec er verdens førende sikkerhedsplatform. Dvs. ikke blot verdens mest solgte videoplatform (VMS) eller verdens 3 største adgangskontrol platform – men en platform som har samlet for videoovervågning, adgangskontrol, samtaleanlæg og tyverialarm via en enkelt brugerflade.

Det giver mange fordele, også økonomisk. En samlet platform er billigere at købe og vedligeholde end at have individuelt integrerede og proprietære løsninger.

Højere sikkerhed

I kritiske situationer tæller hvert sekund. En samlet platform gør det nemmere for sikkerhedsteams at validere og korrelere alarmer fra alle sensorer i det overvågede område, hvilket gør det nemmere at afgøre, om en alarm er ægte eller falsk.

Når situationen spidser til, kan alle processer håndteres fra samme brugerflade – og brugerne guides til at følge de korrekte procedurer. Derved forhindres stressrelaterede fejl, når der træffes vigtige og resolutte beslutninger.

Åbne systemer giver klare fordele

Åben system arkitektur muliggør integration af tredjeparts systemer uden at skulle foretage separate tilpasninger eller opgraderinger for hver integration

På den måde kan virksomheder fortsætte med at bruge eksisterende integrationer, men også vedligeholde individuelle integrationer uden at være afhængige af forskellige individuelle producenter. Derudover skal medarbejderne kun lære at bruge et system. Administratorer sparer konfigurationstid og har kun én producent at kontakte.

Sikkerhedsoperatører behøver ikke længere at administrere, konfigurere, opdatere og sikre forskellige sikkerhedssystemer og teknologier. Derudover er alle data og tjenester gemt på et centralt sted og kan tilgås med det samme, hvilket sparer operatørerne betydelig tid.

Med proprietære systemer skal hvert enkelt system vedligeholdes og håndteres på separate computere. Det er tidskrævende og dyrt.

Åbne samlede løsninger kan optimere brugen af ​​ressourcer ved at dele eksisterende hardware som servere og databaser.

Skyen vs lokal IT-infrastruktur

Omkostningerne forbundet med on-premises it-infrastruktur er også blevet et vigtigt emne for virksomheder. Serverrum, lokale kabler og passende kølesystemer er ikke gratis.

Sikkerhedsinfrastruktur kræver meget, såsom videoovervågningsfiler skal opbevares, adgangskontrol oplysninger skal opbevares, og de valgte systemer skal også installeres på selve serverne. Af den grund skifter flere og flere virksomheder til cloud-baserede tjenester.

Cloud-tjenester frigør IT-afdelingerne for ansvaret for serverplads, køling, strøm, klargøring og hardwarevedligeholdelse. Samtidig forbedres databeskyttelsen i skyen markant, da førende udbydere som Microsoft og Amazon har implementeret strenge sikkerhedsforanstaltninger.

Med skyen undgår virksomheder høje faste omkostninger til at udstyre og drive deres egne serverrum og beskytte deres interne data mod sofistikerede cyberangreb.

Optimerer operationelle processer

Med en samlet platform får andre afdelinger i en organisation også gavn, selvom deres rolle ikke er centreret omkring sikkerhed. Data genereret i systemet kan hjælpe med at forbedre den operationelle effektivitet og give strategisk og handlingsegnet business intelligence.

Gennem integrationen af ​​intelligent analysesoftware er det nu nemmere at identificere trends og mønstre fra data inden for flere systemer. I for eksempel et lufthavnsmiljø kan en samlet løsning, der feeder data fra analysesoftware, forbedre forståelsen af ​​brugen af ​​terminaler, informere om begyndende kødannelser, bevægelsesmønstre for rejsende og besøgende. På den måde kan der hurtigt sættes ind til at fjerne unødvendige ventetider.

Læs mere om fordelene ved en samlet platform her.

Hvis du vil vide mere eller se det live, står klar i vores demorum i Malmø og Kolding eller vi kommer forbi med vores demobil.

Item added to cart.
0 items - kr. 0,00