Avanceret kamerateknologi til professionelle kunder

Innovation, tryghed og driftssikkerhed. Det er de tre nøgleord, vi arbejder efter hver eneste dag. Det er vigtigt for vores kunder og samarbejdspartnere, og det er vigtigt for os.

Vi leverer avanceret kamerateknologi, som ender hos professionelle som eksempelvis:

  • Militær, politi og fængsler
  • Sygehuse og andre offentlige bygninger
  • Offshore industri
  • Lufthavne og havne
  • Banker og andre finansielle institutioner

Vi er specialister i kamerateknologi

Vi er højt specialiserede i kameraløsninger, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at kende de nyeste muligheder og tendenser, så vi kan præsentere dem for vores samarbejdspartnere og kunder. Vi rejser derfor ofte til messer og konferencer i ind- og udland for at være up-to-date på de seneste teknologier.

Kamerateknologi i dag er højteknologi med et væld af muligheder, så i vores arbejdsproces gør vi meget ud af at afdække behovet, præsentere de bedst mulige løsninger og vælge den helt rigtige teknologi.

Årelang erfaring

CCTV Nordic har mange års erfaring med at vælge og sammensætte kameraløsninger til ethvert behov i det professionelle segment. Vi har et tæt samarbejde med landets dygtigste systemintegratorer, hvor vi ser os selv som sparringspartner.

Vi forhandler højteknologisk udstyr i vores webshop (kræver log-in), ligesom vi hjælper vores kunder med at sammensætte den helt rigtige løsning.

Kontakt os gerne for yderligere information eller et indledende møde.

Luk menu
×
×

Kurv