CCTV Nordic stärker sitt nordiska focus med en erfaren Produkt- och Support chef.

Daniel Venhammar kommer med en djup teknisk kunskap gällande avancerade videoövervakningslösningar och har de senaste 15 åren arbetat som specialist med framförallt Genetec’s och Panasonic’s systemlösningar.

-Jag är väldigt glad för att kunna välkomna Daniel till CCTV Nordic. Daniel har precis den kompetens och erfarenhet vi behöver för att stärka vår strategi om att erbjuda kvalitetslösningar och support till hela den nordiska marknaden. En av de kompetenser vi i hög grad kommer att behöva, är hans djupa kunskap av stora komplexa projekt för verksamheter med kritisk infrastruktur, säger Jesper Dybdahl, VD på CCTV Nordic och fortsätter:

– Det kräver stor erfarenhet och en innovativ tankegång för att agera sparringpartner och ge support åt våra professionella kunder idag. Det handlar i hög grad om att hålla sig uppdaterad med ny teknologi, men också att kontinuerligt kunna erbjuda kvalificerad rådgivning – och säkra att våra kunder får den bästa tänkbara lösningen till bästa möjliga pris. Med sin expertis ska Daniel vara med och underhålla och utveckla de systemlösningar som vi går ut till markanden med. Daniel kommer gå in som partner i det nyetablerade dotterbolaget i Sverige och har sin första arbetsdag hos CCTV Nordic den 1 Februari 2020.

CCTV Nordic arbetar med avancerade kameralösnigar för professionella verksamheter i hela Norden. Verksamheten har sitt huvudkontor i Kolding, Danmark men etablerar nu ett dotterbolag i Sverige med kontor i Malmö.

Vi arbetar med marknadens mest kompetenta systemintegratörer, som utför installationen hos slutkund, och vi fungerar som både leverantör och som sparringspartner.

Jesper Dybdahl
M: +45 42528184
E: jd@cctvnordic.com

el.

Vlada Durdanovic
M: +46 706 106 364
E: vd@cctvnordic.com


Login

Tilmeld nyhedsbrev

Ved at trykke send acceptere du, at vi må sende dig nyhedsbreve og andet marketing til den indtastede e-mail adresse. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på “Jeg ønsker at afmelde mig nyhedsbrevet” i bunden af vores e-mails.